مرکز فرهنگی هنری لنگرود

 

مرکز فرهنگی هنری لنگرود از سال 1358 فعالیت های فرهنگی، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است.



 

 

خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 5 سال کامل تا 17 سال

امانت و برگشت کتاب به گروه های سنی 7 تا 17 سال.

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی نجوم، نقاشی و طراحی

بازدید از آسمان نما

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم در طی بازدیدها

 

بخش های مرکز :

 

دارای سالن مشترک کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر، آسمان نما ، 2 کلاس هنری سفالگری و انیمیشن، مرکز پستی.

 

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک و نوجوان / سالن آمفی تئاتر / اتاق آسمان نما / 2 کارگاه هنری

 

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه سفال / کارگاه  انیمیشن

 

خدمات فراگیر :

 

نداریم.

 

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در دو شیفت از 8 صبح الی 17 عصر / پنج شنبه ها 8 صبح الی 14 عصر- روزهای زوج: پسر(صبح) و دختر (عصر)- روزهای فرد: دختر (صبح) و پسر (عصر)

 

پرسنل :

 

2 نفرمربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 3 نفر نیروی هنری –1 نفر نیروی ادبی-1 نفر نیروی خدمات.

 

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل 7 سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


 

 

نشانی :

 

گیلان، لنگرود، جاده چمخاله، روبروی مخابرات، داخل بوستان آزادی (باغ ملی)، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لنگرود

 

تلفن :

 

تلفن :  01342526020

 

مسئول مرکز :

 

نیکی قبادی لنگرودی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

 

  • 1399/11/30 - 09:59
  • تعداد بازدید: 986
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
به میزبانی کانون پرورش فکری برگزارشد؛

آیین تکریم مدیر و معارفه سرپرست کانون زبان گیلان

طی آیینی«سیدمجید محمدنژاد» به‌عنوان سرپرست کانون زبان استان گیلان معرفی و از خدمات «خدیجه‌تقی‌پور»، به پاس مدیریت سه‌ساله بر این

به گزارش روابط‌عمومی اداره کل کانون استان گیلان، این آیین با حضور رضا لیاقی، معاون اداری مالی و محمد صفری، مدیر حراست کانون زبان کشور و جمعی از مسوولان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان  و کانون زبان استان صورت‌گرفت و ضمن تجلیل از خدمات خدیجه تقی‌پور، سید مجید محمدنژاد به‌عنوان سرپرست کانون زبان استان تعیین‌شد.

«اعتماد مردم» و «نیروی‌انسانی‌متخصص»، بال‌های‌پرواز کانون‌زبان

مدیرکل کانون استان گیلان طی این مراسم که با همراهی برخط مسوولان کانون زبان استان برگزارشد، ضمن خیرمقدم به حاضران، از اولویت‌های امروز جامعه و ضرورت آمادگی هرچه بیش‌تر برای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در بیانیه گام دوم انقلاب سخن‌گفت و هم‌دلی و هم‌گرایی را نقطه‌ی آغاز این حرکت عنوان‌کرد.

اسفندیارضیائی در این میان از حلاوت همدلی کانون زبان و کانون پرورش فکری گیلان صحبت‌کرد و با بیان‌این‌که هم‌افزایی این دومجموعه‌ی هم‌خانواده، بسترساز نیل به اهداف و خدمات‌رسانی بهتر به مخاطبان است، افزود: پیش‌گیری از گسست‌های فرهنگی و آموزشی، به ویژه در روزهای همه‌گیری ویروس کرونا، دست‌آورد این تعامل سازنده محسوب‌می‌شود.

این مدیرفرهنگی نگاهی به پیشینه و جایگاه کانون زبان ایران نیز داشت و با تشبیه اعتماد مردم به این مجموعه و تخصص نیروی انسانی آن به بال‌های پرواز گفت: این مهم، سرمایه بیش از یکصد سال فعالیت و خدمات‌رسانی به‌شمارمی‌رود و لازم است در پاس‌داشت و صیانت از آن کوشا باشیم.

دیگربخش سخنان این مدیر فرهنگی به ضرورت به‌روزرسانی آگاهی‌ها، برنامه‌محوری و پرهیز از روزمرگی اختصاص‌داشت و وی با مهم برشمردن جاری‌سازی آموزه‌های دینی و فرهنگی در آموزش‌های کانون زبان‌اظهارکرد: در سایه مدیریت پیشین، شاهد تحقق این امر بودیم و با ریل‌گذاری مناسب در این حوزه و نگاه ویژه به اسناد بالادستی به استمرار این مهم امیدوارهستیم.

ارایه‌ی گزارشی از تعامل سازنده کانون پرورش فکری و کانون زبان و اعلام حمایت از این مجموعه‌ی هم‌خانواده. پایان‌بخش سخنان ضیائی به‌شمارمی‌رفت.

تکریم مخاطبان و شناخت هویت‌سازمانی در دستورکار

معاون اداری و مالی کانون زبان کشور در این مراسم با قدردانی ازحمایت‌های کانون پرورش فکری گفت: دشواری‌های فعالیت در امر آموزش و همه‌گیری ویروس کرونا، گویای اهمیت هم‌گرایی و حمایت‌های سازنده از کانون زبان ایران است.

ضا لیاقی در ادامه، روند رو به رشد و راهبردهای کانون زبان کشور را مورد توجه قرارداد و با مهم‌برشمردن تکریم مخاطبان، اعتمادسازی، برنامه‌ریزی و شناخت هویت سازمانی افزود: پرداختن به این امور و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مدرسان آگاه این مجموعه می‌تواند به پایدارسازی حضور زبان‌آموزان و ارتقای جایگاه کانون زبان کمک‌کند.

این مسوول هم‌چنین اشاره‌ای به پیشینه کانون زبان و ضرورت پاس‌داشت دست‌آوردهای آن برای آیندگان داشت و افزود: آگاهی‌بخشی، تعمیق تعلق سازمانی و افزایش تعاملات برون سازمانی، از اولویت‌های این مجموعه برای تحقق این امر به‌شمارمی‌رود و با توجه به توسعه‌ی زیرساخت‌ها در دوران همه‌گیری ویروس کرونا، به افزایش گستره‌ی فعالیت‌های حضوری و مجازی آن در دوران پساکرونا باورداریم.

قدردانی از تلاش‌های خدیجه تقی‌پور، مدیر پیشین کانون زبان و آرزوی موفقیت برای سرپرست فعلی کانون زبان استان گیلان، بخش پایانی صحبت‌های لیاقی به‌شمارمی‌رفت و وی با دشوارگذر توصیف‌کردن مسیر موفقیت‌گفت: برای تثبیت جایگاه کانون زبان نیازمند تلاش افزون‌تر هستیم .

آشنایی با مدیریت راهبردی و مطالبه‌گری، دست‌آورد حضور در کانون زبان 

مدیرپیشین کانون زبان استان گیلان در این آیین با قدردانی از همراهی همکاران طی ۳ سال گذشته و سپاسگزاری از اعتماد مسوولان کانون زبان اظهارداشت: این دوران فرصتی برای فراگیری مدیریت راهبردی  و مطالبه‌گری به‌شمارمی‌رفت.

خدیجه تقی‌پور درهمین‌حال از هم‌دلی و وفاق حاکم بر کانون زبان به نیکی یادکرد و ضمن تشبیه این مجموعه به بازوان یک پیکره گفت: آموختن از جوانان، هدف‌گذاری، پیگری و توجه به تدوین تقویم اجرایی  از دیگر دست‌آوردهای حضور  در کانون زبان استان گیلان محسوب‌می‌شود.

آرزوی موفقیت برای سرپرست فعلی کانون زبان و ابراز امیدواری به حفظ ارتباط سازنده کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و کانون زبان گیلان، پایان‌بخش سخنان  خدیجه تقی‌پور بود.

خود را یک کانونی واقعی می‌دانم

سرپرست کانون زبان استان گیلان نیز حضور در این عرصه را فرصتی ارزش‌مند ارزیابی‌کرد و با تاکیدبر ضرورت هم‌دلی افزون‌تر گفت: خودم را یک کانونی واقعی می‌دانم و درسایه تعامل با همکاران و تعاملات برون‌سازمانی، برای ارتقای جایگاه این مجموعه تلاش‌خواهم‌کرد.

سیدمجید محمدنژاد در ادامه با قدردانی از اعتماد مسوولان کانون زبان اضافه‌کرد: لازم است جهت پاسخ‌گویی به این باورمندی، با هدف‌گذاری، برنامه‌ریزی و ریل‌گذاری مسیر توفیق، به افکار بلندمان جامعه عمل بپوشانیم.

برپایه این گزارش، اهدای لوح سپاس مصطفی‌مومنی، مدیرکانون زبان کشور به خدیجه تقی‌پور و دریافت حکم سرپرستی  کانون زبان از سوی «سیدمجید محمدنژاد»، بخش پایانی این مراسم در عصر روز چهارشنبه، ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ بود.

شایان‌ذکراست، سیدمجید محمدنژاد دارای مدرک کارشناسی مهندسی کامپیوتر (گرایش نرم‌افزار) وکارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی است. وی سابقه حضور در واحدهای اداری و رایانه شرکت‌های معتبر استان گیلان و تحقیقات میدانی در حوزه مخاطب‌یابی را درکارنامه‌دارد.

حضور در مراکز کانون زبان شهرستان رشت، فومن و بندرانزلی و فعالیت به‌عنوان مسئول مرکز کانون زبان رشت، ازدیگر عرصه‌های فعالیت محمدنژاد به‌شمارمی‌رود.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت